This website is using cookies. Learn more..
 • ganoderma ganoderma-text ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ
  ΒΟΤΑΝΟ. ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΔΩ
  ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΦΥΤΟ ΠΟΥ
  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΚΟΜΑ
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΧΡΗΣΗ
  ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ
  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΥΤΟ-ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
  ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
 • ganoderma ΜΟΝΤΕΛΟ "ΕΝΑΣ ΔΡΑΚΟΣ" Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ
  ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΜΕΧΡΙ
  ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ.
 • ganoderma ΚΑΝΤΕ ΤΟ
  ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗ DXN!
  ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΓΙΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ! ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ! ΦΤΑΣΤΕ ΨΗΛΑ!
video ΕΛΑΤΕ
ΜΑΖΙ ΜΑΣ!
2017 Ιούνιος
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

Εγγραφή Newsletter

Όνομα :

E-mail:

Phone:

Πληροφορίες προϊόντων
Επιχειρηματική Ευκαιρία

Type the word!

captcha
Get a new text!

Σας τηλεφωνούμε εμείς!

Αν νιώθετε ότι προτιμάτε να μιλήσετε για αυτή την επιχειρηματική ευκαιρία με εμένα ή με κάποιον από τους συνεργάτες μου, παρακαλώ
το όνομά σας:

 

Please enter your country code next to your phone number!

Τηλέφωνο:

 

Ταυτότητα Skype:

 

ή το e-mail σας:

 

and type the word!

captcha
Get a new text!

 

Απρ

3

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ!

3. Απρίλιος 2017 Δευτέρα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ!!ΡΙΣΚΟ ΜΗΔΕΝ!!ΜΗΔΕΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!!
ΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!
ΓΙΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΣ !!
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΑΙΤ:ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

ganoderma,kafes me ganoderma,proionta me ganoderma edw

DXN Facebook Share Share on Facebook

Φεβ

7

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ & ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΒΟΤΑΝΟ GANODERMA LUCIDUM.

7. Φεβρουάριος 2017 Τρίτη

Προσαρμογόνο βότανο!

Τα προσαρμογόνα βότανα παρέχουν αυτό ακριβώς που χρειάζεται το σώμα εκείνη τη στιγμή. Για παράδειγμα, ένα προσαρμογόνο βότανο κατάλληλο για την αρτηριακή πίεση μειώνει τα επίπεδα της αρτηριακής πίεσης σε υπερτασικούς, ενώ μπορεί επίσης να αυξήσει τη χαμηλή πίεση του αίματος. Ομοίως, ένα προσαρμογόνο βότανο κατάλληλο για την αντιμετώπιση των επιπέδων της χοληστερόλης, μπορεί να αυξήσει την καλή χοληστερόλη (HDL-C), χωρίς να αυξήσει και την κακή (LDL-C). Μόνο 300 βότανα έχουν αναγνωριστεί ως προσαρμογόνα, με το Ganoderma Lucidum να είναι στην κορυφή της λίστας.

Δραστικά συστατικά.

Αποτελείται κυρίως από τριτερπενοειδή (γανοντερικό οξύ, λουσιντεμικό οξύ, μεθυλο-γανοντερικό οξύ), πολυσακχαρίτες (GLP-(L) 1, GLP-(L) 2), νουκλεοτίδια, στερόλες (εργοστερόλη, υπεροξείδιο εργοστερόλης κ.α.), στεροειδή, λιπαρά οξέα, πρωτεΐνες / πεπτίδια και ιχνοστοιχεία. Μελέτες έδειξαν ότι οι υδατοδιαλυτοί πολυσακχαρίτες και ειδικά οι β-D-γλυκάνες είναι τα πιο δραστικά συστατικά. Το μυστικό του Ganoderma Lucidum για μακροζωία (SOD)


To υπεροξείδιο της δισμουτάσης (Superoxide Dismutase ή SOD) είναι ένα σημαντικό δραστικό συστατικό που περιέχει το βότανο Γανόδερμα. Παρέχει στο Γανόδερμα την ιδιαίτερη ικανότητα να επιβραδύνει τη γήρανση εφόσον το καταναλώνουμε συστηματικά και μακροχρόνια. Το SOD είναι ένα ένζυμο που βρίσκεται στον άνθρωπο και σε άλλα ζώα. Δρα σαν μια σημαντική πρώτη γραμμή άμυνας εναντίον της οξείδωσης σε όλα σχεδόν τα κύτταρα που εκτίθενται στο οξυγόνο. Έρευνες απέδειξαν ότι το SOD προστατεύει πολλούς διαφορετικούς τύπους κυττάρων από τις επιθέσεις των ελεύθερων ριζών Οξυγόνου. Αυτός είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την επιμήκυνση της ζωής των κυττάρων, άρα και την καθυστέρηση της γενικής γήρανσης του σώματος ή ακόμα και την πρόληψη ασθενειών που σχετίζονται με το γήρας.


Μεταξύ όλων των ζωντανών οργανισμών, ο άνθρωπος έχει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση σε SOD. Συνεπώς, θεωρητικά, μπορούμε να ζήσουμε τουλάχιστον 125 χρόνια όσον αφορά αυτόν τον παράγοντα. Στην πράξη όμως, μέχρι να φτάσετε τα 40, το Υπεροξείδιο της Δισμουτάσης σας έχει μείνει μόνο το μισό. Αυτό συμβαίνει επειδή το χρησιμοποιεί ο οργανισμός σας για να καταπολεμήσει διάφορους μολυσματικούς παράγοντες του περιβάλλοντος. Τα μειωμένα επίπεδα του SOD είναι ένας από τους λόγους της ραγδαίας επιδείνωσης της υγείας μετά την ηλικία των 40 ετών. Στα 20 και στα 30 μας, δεν νιώθουμε διαφορές στη γενική κατάσταση της υγείας μας. Μόλις μπούμε στα 40, κάποια προβλήματα υγείας αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους, και σταδιακά πολλαπλασιάζονται όσο περνούν τα χρόνια, συνήθως με αυξανόμενο ρυθμό.


Μολαταύτα, καταναλώνοντας συστηματικά το βότανο Γανόδερμα μπορείτε να διατηρήσετε το επίπεδο του SOD στο σώμα σας σε ικανοποιητικό βαθμό για περισσότερο χρόνο. Αυτό θα σας βοηθάει να αμυνθείτε κατά της επίθεσης από τις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου, που αποδεδειγμένα προκαλούν μια μεγάλη σειρά κοινών ασθενειών, περιλαμβανομένου και του καρκίνου.

Καρδιαγγειακό σύστημα

Τα γανοντερικά οξέα, που βρέθηκαν στο Ganoderma lucidum, προκαλούν μείωση της αρτηριακής πίεσης και της χοληστερόλης, αλλά και παρεμπόδιση της πήξης του αίματος. Σε κουνέλια και αρουραίους που δόθηκε εκχύλισμα Ganoderma lucidum (GLE), η συστολική και διαστολική αρτηριακή πίεση μειώθηκαν και η δραστηριότητα του συμπαθητικού νευρικού συστήματος στα απαγωγά νεφρικά σωληνάρια περιορίστηκε. Το εκχύλισμα δεν μείωσε τον καρδιακό ρυθμό σε αυτά τα ζώα, αν και υπήρξε σαφής δοσοεξαρτώμενη υπόταση. Ο μηχανισμός των υποτασικών δράσεων του Ganoderma lucidum αποδόθηκε σε κεντρική αναστολή της συμπαθητικής νευρικής δραστηριότητας.


Ανοσοποιητικό σύστημα

Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι οι πολυσακχαρίτες του G. lucidum διαφοροποιούν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού, τόσο in vivo και in vitro. Οι ανοσο-ρυθμιστικές επιπτώσεις των πολυσακχαριτών του G. lucidum συμπεριλαμβάνουν την προώθηση της λειτουργίας των αντιγόνο-παρουσιαστικών κυττάρων, του συστήματος μονοπύρηνων-φαγοκυττάρων, τη χημική και κυτταρική ανοσία. Έτσι, μπορούν να χρησιμοποιούνται για το άσθμα, δερματίτιδα, βρογχίτιδα, ρευματισμούς, επιπεφυκίτιδα κ.α.


Ηπατική λειτουργία και επίπεδα γλυκόζης αίματος

Το G. lucidum ασκεί ηπατοπροστατευτική δράση (in vivo) και δραστηριότητα έναντι του ιού της ηπατίτιδας Β σε ποντίκια (in vitro). Τα γανοντερικά οξέα αναστέλλουν τη σύνθεση χοληστερόλης σε ανθρώπινα ηπατικά κυτταρικά in vitro, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα. Σε ένα ζωικό μοντέλο, το εκχύλισμα G. lucidum φάνηκε ότι έχει ευεργετικά αποτελέσματα στη θεραπεία σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2 (T2DM), με τη μείωση των επιπέδων γλυκόζης του ορού, λόγω καταστολής της έκφρασης του γονιδίου για την ηπατική φωσφο-ενολο-πυροσταφυλική καρβοξυ-κινάση (PEPCK).


Νευρικό σύστημα

Το εκχύλισμα Ganoderma lucidum (GLE) μείωσε σημαντικά τη λανθάνουσα κατάσταση ύπνου, αύξησε το χρόνο ύπνου, τον non-REM χρόνο ύπνο σε αρουραίους που έλαβαν pentobarbital. Φαίνεται ότι το GLE ασκεί υπνωτική δράση όμοια-βενζοδιαζεπίνης, τουλάχιστον εν μέρει. Χρησιμοποιείται επίσης για ένα μεγάλο αριθμό των ψυχιατρικών και νευρολογικών παθήσεων, συμπεριλαμβανομένων μυϊκών νόσων, ανορεξίας και αδυναμίας μετά από μακρά ασθένεια.


Καρκίνος

Το Ganoderma lucidum, σε επιθετικές μορφές καρκίνου, ενισχύει την επιφάνεια του καρκινικού κυττάρου και εμποδίζει την εξάπλωση. Εμποδίζει το σχηματισμό θρόμβων, βοηθώντας τη δράση της φαρμακευτικής θεραπείας, σε τοπικό επίπεδο. Μειώνει τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας και αυξάνει την αποτελεσματικότητά της σε συνδυασμό με άλλα αντικαρκινικά φάρμακα. Ομαλοποιεί επίσης τις άλλες λειτουργίες του σώματος, μειώνοντας τις πιθανότητες των άλλων συστηματικών επιπλοκών.


Το Γανόδερμα Λούσιντουμ αποτελεί ένα από τα πιο ευρέως μελετημένα (1) φαρμακευτικά μανιτάρια και ένας αυξανόμενος αριθμός μελετών δείχνει ότι αποτελεί μία δυνητική πηγή αντικαρκινικών παραγόντων (1).


Το 2012, πιλοτική μελέτη σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού που υποβάλλονται σε ορμονοθεραπεία, έδειξε ότι το μανιτάρι Γανόδερμα Λούσιντουμ ίσως δρα ευεργετικά στην σχετιζόμενη με τον καρκίνο κόπωση και στην ποιότητα ζωής των ασθενών. Επιπρόσθετα, παρατηρήθηκαν βελτιώσεις στην συναισθηματική λειτουργία των ασθενών, το οποίο υποδηλώνει ότι το Γανόδερμα Λούσιντουμ έχει μία θέση στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης σε ασθενείς που η θεραπεία με τα παραδοσιακά αντικαταθλιπτικά δεν είναι εφικτή (2).

Τα μανιταρια Γανοδερμα έχουν χρησιμοποιηθεί στην Κίνα και την Ιαπωνία για τουλάχιστον τέσσερις χιλιάδες χρόνια και οι χρησεις του Γανοδερμα αφορούν :

- στην θεραπεια της σωματικής αδυναμίας και κόπωσης από παρατεταμένη ασθένεια,

- ως βότανο αντιγήρανσης,

- για τη στεφανιαία νόσο,

- την ηπατίτιδα,

- σε νεφρικές νόσους.


Επίσης, χρησιμοποιείται το Γανοδερμα :

- στη θεραπεια για την αρθρίτιδα,

- την υπέρταση,

- για διαταραχές του ύπνου,

- έλκους,

- του άσθματος και της βρογχίτιδας.

Βάσει όλων των παραπάνω, θεωρειται το Γανοδερμα πηγη ζωης, ευεξίας και ομορφιάς.

Προιοντα Με Γανοδερμα Εδω. 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Το Γανόδερμα είναι  ένα διατροφικο συμπληρωμα και σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά μια διατροφη υγιεινη, και έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής.Συνεπώς, οι πληροφορίες στην παρούσα ιστοσελίδα δεν συνιστούν θεραπείες, ούτε διακοπή της φαρμακευτικής αγωγής που μπορεί να λαμβάνετε για την οποια  πάθηση. Ακολουθήστε παντα τις συμβουλές του Γιατρού σας. Οι πληροφορίες στην παρουσα  ιστοσελίδας προκύπτουν από σχετική επιστημονική αρθρογραφία (βλεπε U.S NATIONAL LIBRARY OF MEDICINE-Cancer ResearchU.S. Department of Health & Human Services-)και δεν αποτελούν δέσμευση για οποιαδήποτε θεραπευτικά αποτελέσματα αλλά ούτε και ιατρική σύσταση για οποιαδήποτε θεραπευτική αγωγή.
 Με υπευθυνότητα.
Γαλανοπουλος Αθανασιος
DXN-SR


Πηγη.


ganoderma,kafes me ganoderma,proionta me ganoderma edw

DXN Facebook Share Share on Facebook

Φεβ

6

Πώς μπορεί Το Γανόδερμα να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της Ρευματοειδούς Αρθρίτιδας

6. Φεβρουάριος 2017 Δευτέρα

Η θεραπευτική δράση του πολυσακχαρίτη lucidum Ganoderma πεπτιδίου (GL-ΡΡ) σε ασθενείς μερευματοειδή αρθρίτιδα (RA).

 Τα αποτελέσματα του GL-ΡΡ επί του πολλαπλασιασμού των κυττάρων και παραγωγή κυτοκίνης μελετήθηκαν εις τους αρθρικούς ινοβλάστες (RasF). Το ganoderma lucidum (GL-ΡΡ) ανέστειλε σημαντικά τον πολλαπλασιασμό των RasF. Μετά την επώαση μεganoderma lucidum (GL-ΡΡ), η παραγωγή ιντερλευκίνης (IL) -6 και των μονοκυττάρων χημειοελκτικής πρωτεΐνης (MCP) -1 σε RasF αυξήθηκαν σημαντικά, όπως εκφράζεται ως εκατοστιαία μεταβολή από τις βασικές τιμές.Ωστόσο, οι πραγματικές επιπτώσεις ήταν ελάχιστη, λόγω των χαμηλών βασικών αξιών. Όταν RasF ενεργοποιήθηκαν με IL-1β ή λιποπολυσακχαρίτες, IL-8 και MCP-1 η παραγωγή αυξήθηκε σε πολλές πτυχώσεις. To ganoderma lucidum (GL-PP ) κατέστειλε σημαντικά τις παραγωγές τους. Τα ανασταλτικά αποτελέσματα του ganoderma lucidum(GL-ΡΡ )για την παραγωγή κυτοκίνης σε RasF ήταν τουλάχιστον εν μέρει, με αναστολή του πυρηνικού παράγοντα-κάπα Β (ΝΡ-κΒ). Τα αποτελέσματά μας έδειξαν ότι το ganoderma lucidum  (GL-ΡΡ) εχει τη μοναδική ικανότητα να ρυθμίζει την παραγωγή κυτοκίνης σε RasF και εγγυάται περαιτέρω διερεύνηση του μηχανισμού δράσης της.!
ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ
Γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα. Τροφή με γλουτένη.ψωμι Λευκό. Ζωϊκή πρωτεϊνη. Λευκή ζάχαρη.

ganoderma

DXN Facebook Share Share on Facebook

Φεβ

1

ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ GANODERMA LUCIDUM.

1. Φεβρουάριος 2017 Τετάρτη

1. ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το μανιτάρι Reishi βοηθά στην μείωση του κίνδυνου από 
καρκίνο και ακόμα βοηθάει απίστευτα στην καταπολεμησή του. Περιέχει
περισσότερους από 154 τύπους αντιοξειδωτικών και περιέχει β-γλουτάνη,
lentinan (πολυσακχαρίτης), οργανικό γερμάνιο, τα οποία δρουν μαζί και
έτσι αποτελούν το καλύτερο όπλο ενάντια στον καρκίνο.
2. ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΡΔΙΑΣ: Το Reishi βοηθά στη βελτίωση για πρόληψη
καρδιακών αθενειών και εμφραγμάτων. Επιδρά στον έλεγχο της
κυκλοφορίας του αίματος, στη μείωση των λιπιδίων στο αίμα και εμποδίζει
την αρτηριοσκλήρωση επειδή περιέχει αδενοσίνη και τριτερπένια.
3. ΑΝΤΙ ΓΗΡΑΝΣΗ: Το Reishi περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά όπως
πολυφαινόλες, φλαβονοειδή, βιταμίνη C κλπ. Αυτά όλα επιτίθενται στις
ελεύθερες ρίζες και το οργανικό γερμάνιο βο-ηθά στην οξυγόνωση πράγμα
που σημαίνει ότι βοηθά στην μάχη ενάντια στην γήρανση και δίνουν
μακροβιότητα.
4. ΕΛΕΓΧΟΣ ΒΑΡΟΥΣ: Το Reishi βοηθά το σώμα στο να χάσει
βάρος, να κάψει λίπος και δίνει ένα φυσικό διεγερτικό μεταβολισμό λόγω
της σύμπραξης όλων των συστατικών του. Με την ενεργοποίηση του
μεταβολισμού αρχίζουν να καίνε πιο πολύ από το αποθηκευμένο λίπος.
5. ΕΝΕΡΓΕΙΑ: Η ενέργεια που δίνει το Reishi τονώνει τόσο το σώμα
όσο και το μυαλό, επειδή το οργανικό γερμάνιο είναι το καλύτερο μανιτάρι
που βοηθά στην οξυγόνωση των κυττάρων που βελτιώνουν την συνολική
ενέργεια
6. ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ: Τα αντιοξειδωτικά του Reishi προστατεύουν την
επιδερμίδα από τιε επικίνδυνες δράσεις των ελευθέρων ριζών οι οποίες
είναι και η αιτία για τις ρυτίδες και την γήρανση του δέρματος. Το reishi
επίσης βοηθά στην αντιμετώπιση του καρκίνου του δέρματος.
7. ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ: Το Reishi βοηθά στο να εμποδίσει να μειώσει τον
κίνδυνο και να πολεμήσει την ρευματοειδή αρθρίτιδα. Αυτό διότι υπάρχει
παράλληλη δράση των τρτερπενίων, του ορ-γανικού γερμάνιου και των
ρυθμιστών του ανοσοποιητικού που επιτρέπουν το έλεγχο των φλεγμονών
το ανοσοποιητικό σύστημα προσαρμόζεται ανάλογα
8. ΟΣΤΑ: Λόγω της παρουσίας του ασβέστιου και της Βιταμίνης D
και άλλων συστατικών που βοηθούν την απορρόφησης του ασβέστιου
βελτιώνοντας τα οστά, η καθημερινή κατανάλωση του μανιταριού Reishi
βοηθάει στην διατήρηση της πυκνότητας των οστών
9. ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ:      Το Reishi βοηθάει στο να μειωθούν τα επίπεδα της
χοληστερόλης και επίσης βελτιώνει την αναλογία μεταξύ της κακής και της
καλής χοληστερόλης μειώνοντας το επίπεδο της κακής επειδή ακριβώς
περιέχει τριτερπένια και αδενοσίνη.
10. ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ: Το Reishi βοηθάει στην ανάπτυξη της παχυσαρκίας
επειδή σταματά την μετακί-νηση της γλυκόζης στα κύτταρα λίπους. Αυτοί
που ακολουθούν υγιεινή δίαιτα, ασκούνται τακτικά και καταναλώνουν reishi
είναι σχεδόν αδύνατο να γίνουν παχύσαρκοι.
11. ΔΙΑΒΗΤΗΣ: Το Reishi βελτιώνει τον μεταβολισμό σε σχέση με τα
λιπίδια και την γλυκόζη και ε-μποδίζει τις απότομες αυξήσεις του επιπέδου
σακχάρου του αίματος εξισορροπώντας έτσι τον γενικό μεταβολισμό.
12. ΣΑΚΧΑΡΟ: Το σάκχαρο στο αίμα έχει την τάση να αυξάνεται με την
ηλικία, αλλά οι πολυφαινόλες και οι πολυσακχαρίτες στο Reishi βοηθούν
στην μείωση του επίπεδου ου σακχάρου
13. ΥΠΕΡΤΑΣΗ: Το Reishi βοηθάει στην μείωση της αρτηριακής πίεσης
λόγω το ότι καθαρίζει το αίμα και δίνει ελαστικότητα στις αρτηρίες
14. ΓΑΣΤΡΙΤΙΔΑ: Χάρις στα θαυμάσια συστατικά που περιέχει το
μανιτάρι, καταπολεμά με αποτελεσματικότητα το ελικοβακτηρίδιο του
πυλωρού. Ειδικότερα τα κύτταρα του στομάχου δουλεύουν καλύτερα
χάρις στην διαδραστικότητα των συστατικών του που ελέγχουν την έκκριση
οξέων
15. ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ: Λόγω τη μεγάλης ποσότητας αδιάλυτων φυτικών
ινών και ημι-κυτταρίνων επιτρέπει την σωστή λειτουργία του ορθού.
Αυτό βελτιώνει τις πεπτικές λει-τουργίες και επιτρέπει την εξόντωση των
βλαβερών ενώσεων από το σώμα.
16. Αλτζχάιμερ: Το Reishi βελτιώνει την ενδυνάμωση της μνήμης, και
παρόλο που δεν υπάρχει καμιά γνωστή θεραπεία το Reishi βοηθά στην
διαδικασία της μείωσης της ακετυλοχολίνης του εγκέφαλο που είναι και η
αιτία για το Αλτζχάιμερ
17. Πάρκινσον: Τα αντιοξειδωτικά του μανιταριού Reishi βοηθούν στο να
εμποδιστεί η φθορά κυττάρων του εγκεφάλου που είναι μια από τις αιτίες
που οδηγούν στο Πάρκινσον, και αυτοί που καταναλώνουν τακτικά τα
μανιτάρια είναι σχεδόν απίθανο να νοσήσουν
18. ΕΘΙΣΜΟΙ: Χάρις στην διαδραστικότητα των οργανικών συστατικών
όπως το γερμάνιο και τα αντιοξειδωτικά βελτιώνει την λειτουργία του
νευρικού συστήματος με αποτέλεσμα τον έλεγχο των διάφορων εθισμών
19. ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ: Ακριβώς όπως τα συστατικά του ηρεμούν το νευρικό
σύστημα μαζί με τα τριτερπένια που ελέγχουν τους πόνους και τις
φλεγμονές, βοηθάει στο μέγιστο στη μάχη κατά της ημικρανίας.
20. ΗΠΑΤΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ: Το Reishi στο να εμποδίζεται η ηπατική
ανεπάρκεια διότι οι κατά της ίνωσης και οι ανοσολογικές του ιδιότητες
εμποδίζουν την δυσλειτουργία του ήπατος. Όλα αυτά
με την διαδραστικότητα των συστατικών του
21. ΝΕΦΡΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ: Μελέτες στην Ιαπωνία δείχνουν ότι το
Reishi έχει μεγάλη δράση στην καλύτερη λειτουργία των νεφρών. Από την
νεφρίτιδα μέχρι και την νεφρική ανεπάρκεια φαίνεται ότι η διαδραστικότητα
των συστατικών του μανιταριού ελέγχει και καταπολεμά τέτοιου είδους
προβλήματα.
22. ΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ: Η λεντινάνη που βρίσκεται στο Reishi
βοηθά το σώμα να σκοτώνει τα βακτήρια που προκαλούν τροφικές
δηλητηριάσεις και εξουδετερώνει τις τοξίνες που παράγονται από αυτά τα
βακτήρια
23. ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗ: Οι πολυφαινόλες, τα φλαβονοειδή, η β-γλουτάνη
και η λεντινάνη που κότα κύριο λόγο βρίσκονται στο μανιτάρι βοηθούν στην
ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, στην ενδυνάμωση της υγείας
και στην μάχη ενάντια στις μολύνσεις
24. ΓΡΙΠΗ & ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑΤΑ: Το reishi βοηθά στο να εμποδίζει
την γρίπη και τα κρυολογήματα ακριβώς διότι η διαδραστικότητα της
επίδρασης των ανοσοτροποποιητικών συστατικών του βελτιώνει σημαντικά
τις άμυνες μας
25. ΑΣΘΜΑ: Οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του γερμάνιου, των
τριτερπενίων επιτρέπουν την χαλάρωση των μυών που υποστηρίζουν
τους βρογχικούς σωλήνες ελαττώνοντας την δριμύτητα από το άσθμα.
Επιπρόσθετα στην επίδραση των ανοσοτροποποιητικών συστατικών του
εμποδίζουν την εκδήλωση της αναταραχών
26. ΙΟΣ ΤΟΥ ΕΡΠΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ: καθώς το Reishi έχει συστατικά που
αυξάνουν τις άμυνες και με το γερμάνιο επίσης που αυξάνει την παραγωγή
της ιντερφερόνης, βοηθάε&

Οκτ

4

Εργασια Απο Το Σπιτι.Γινε Συνεργατης μας!Δημιουργηστε εισοδημα μεσω ιντερνετ!Ξεκινωνταςαπο το μηδεν.

Μπορείτε λοιπόν να δημιουργήσετε μία παγκόσμια επιχείρηση μέσα από τον χώρο σας με δυνατότητα απόκτησης ενός σταθερά αυξανόμενου παθητικού ειδοδήματος(και απο την λιανικη) το οποίο προκύπτει απο την κατανάλωση του καφέ και των λοιπών προιόντων της εταιρίας. Οταν εσείς συστήνετε εναν πελάτη ή εναν συνεργάτη, η εταιρία σας ανταμείβει με μπόνους για κάθε αγορά που κάνει ο πελάτης ή συνεργάτης σας απο την εταιρία, αλλα και για τις αγορές των πελατών και συνεργατών που θα έρθουν απο τους ήδη υπαρχοντες.Πρόκειται για επιχειρηματική πρόταση που αφορά όλους! Ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, εθνικότητας, το μόνο που χρειάζεται είναι όρεξη και ανοιχτό μυαλό.--->>>

ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

© Copyright DXN Greece 2011